Kategorie

3

2

-1

0

Nowości

Promocje

[]

Promocje
Rower fitness TREK FX 2 Disc 2023 S Szary
Rower fitness TREK FX 2 Disc 2023 S Szary

2 899,00 zł

Cena regularna: 3 599,00 zł

Najniższa cena: 2 899,00 zł
szt.
Zestaw naprawczy do opon tubeless WELDTITE Tubeless Repair Capsule
Zestaw naprawczy do opon tubeless WELDTITE Tubeless Repair Capsule

79,20 zł

Cena regularna: 99,00 zł

Najniższa cena: 79,20 zł
szt.
Rower górski MTB TREK Roscoe 7 2024 XS 27,5" Niebieski
Rower górski MTB TREK Roscoe 7 2024 XS 27,5" Niebieski

6 119,00 zł

Cena regularna: 6 799,00 zł

Najniższa cena: 6 119,00 zł
szt.
Rower górski  MTB CORRATEC X-Vert Elite 49 Kremowy
Rower górski MTB CORRATEC X-Vert Elite 49 Kremowy

3 999,00 zł

Cena regularna: 4 899,00 zł

Najniższa cena: 3 999,00 zł
szt.
Rękawiczki rowerowe krótkie ROGELLI Phoenix II M Czarne-Fluo
Rękawiczki rowerowe krótkie ROGELLI Phoenix II M Czarne-Fluo

47,20 zł

Cena regularna: 59,00 zł

Najniższa cena: 47,20 zł
szt.
Buty szosowe BONTRAGER Circuit 43 Białe
Buty szosowe BONTRAGER Circuit 43 Białe

499,00 zł

Cena regularna: 749,00 zł

Najniższa cena: 499,00 zł
szt.
Kask rowerowy ELECTRA Lifestyle L Niebieski
Kask rowerowy ELECTRA Lifestyle L Niebieski

249,00 zł

Cena regularna: 299,00 zł

Najniższa cena: 249,00 zł
szt.
Rower crossowy TREK Dual Sport 1 gen 5 2023 S Czerwony
Rower crossowy TREK Dual Sport 1 gen 5 2023 S Czerwony

2 899,00 zł

Cena regularna: 3 599,00 zł

Najniższa cena: 2 899,00 zł
szt.
Rękawiczki rowerowe krótkie BONTRAGER Solstice XXL Czerwone
Rękawiczki rowerowe krótkie BONTRAGER Solstice XXL Czerwone

104,00 zł

Cena regularna: 149,00 zł

Najniższa cena: 149,00 zł
szt.
Torba podsiodłowa BONTRAGER Adventure 9L
Torba podsiodłowa BONTRAGER Adventure 9L

519,00 zł

Cena regularna: 669,00 zł

Najniższa cena: 669,00 zł
szt.
Buty szosowe damskie rowerowe BONTRAGER Velocis 41 Białe
Buty szosowe damskie rowerowe BONTRAGER Velocis 41 Białe

609,00 zł

Cena regularna: 949,00 zł

Najniższa cena: 949,00 zł
szt.
Buty rowerowe MTB BONTRAGER Evoke 38 Szare
Buty rowerowe MTB BONTRAGER Evoke 38 Szare

449,00 zł

Cena regularna: 599,00 zł

Najniższa cena: 449,00 zł
szt.
Produkt dnia
Rower górski  MTB CORRATEC X-Vert Elite 49 Kremowy
Rower górski MTB CORRATEC X-Vert Elite 49 Kremowy

3 999,00 zł

Cena regularna: 4 899,00 zł

Najniższa cena: 3 999,00 zł
szt.
Rower crossowy SAVENO Everest 3.0 GTS 19'' Czarny
Rower crossowy SAVENO Everest 3.0 GTS 19'' Czarny

2 299,00 zł

Cena regularna: 2 899,00 zł

Najniższa cena: 2 299,00 zł
szt.
Rower szosowy TREK Emonda SL 7 2023 56 Granatowy-Czarny
Rower szosowy TREK Emonda SL 7 2023 56 Granatowy-Czarny

22 999,00 zł

Cena regularna: 26 299,00 zł

Najniższa cena: 22 999,00 zł
szt.
Rower górski MTB CORRATEC X-Vert Elite 49 Biały
Rower górski MTB CORRATEC X-Vert Elite 49 Biały

4 199,00 zł

Cena regularna: 4 999,00 zł

Najniższa cena: 4 199,00 zł
szt.
Rower elektryczny CORRATEC E-Power RS 160 Elite 47 Błękitny
Rower elektryczny CORRATEC E-Power RS 160 Elite 47 Błękitny

18 499,00 zł

Cena regularna: 23 499,00 zł

Najniższa cena: 19 499,00 zł
szt.
Rower elektryczny TREK Powerfly FS 4 625 gen 2 2022 L Bordowy-Grafitowy
Rower elektryczny TREK Powerfly FS 4 625 gen 2 2022 L Bordowy-Grafitowy

16 999,00 zł

Cena regularna: 22 979,00 zł

Najniższa cena: 16 999,00 zł
szt.
Rower szosowy TREK Emonda SL 7 Disc AXS 2022 54 Czarny-Pomarańczowy
Rower szosowy TREK Emonda SL 7 Disc AXS 2022 54 Czarny-Pomarańczowy

24 499,00 zł

Cena regularna: 31 979,00 zł

Najniższa cena: 24 999,00 zł
szt.
Rower elektryczny TREK Rail 5 625 W gen 3 2023 M Czerwony
Rower elektryczny TREK Rail 5 625 W gen 3 2023 M Czerwony

19 999,00 zł

Cena regularna: 28 599,00 zł

Najniższa cena: 24 499,00 zł
szt.
Rower górski MTB TREK Fuel EX 7 gen 5 2022 M/L Szary-Czarny
Rower górski MTB TREK Fuel EX 7 gen 5 2022 M/L Szary-Czarny

10 199,00 zł

Cena regularna: 15 279,00 zł

Najniższa cena: 10 199,00 zł
szt.
Rower elektryczny TREK Rail 7 gen 2 2022 S Szary
Rower elektryczny TREK Rail 7 gen 2 2022 S Szary

18 999,00 zł

Cena regularna: 29 979,00 zł

Najniższa cena: 17 799,00 zł
szt.
Rower elektryczny TREK Rail 5 625 W gen 3 2023 S Czerwony
Rower elektryczny TREK Rail 5 625 W gen 3 2023 S Czerwony

19 999,00 zł

Cena regularna: 28 599,00 zł

Najniższa cena: 19 999,00 zł
szt.
Rower elektryczny TREK Rail 5 625 W gen 3 2023 L Czerwony
Rower elektryczny TREK Rail 5 625 W gen 3 2023 L Czerwony

19 999,00 zł

Cena regularna: 28 599,00 zł

Najniższa cena: 23 149,00 zł
szt.
Producenci
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Polityka prywatności

Polityka prywatności Sklepu SPORTMAN - Sklep sportowy i rowerowy
https://www.sportman.pl
(„Sklep”)

Drogi Użytkowniku!

Dbamy o Twoją prywatność i chcemy, abyś w czasie korzystania z naszych usług czuł się komfortowo. Dlatego też poniżej prezentujemy Ci najważniejsze informacje o zasadach przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych oraz plikach cookies, które są wykorzystywane przez nasz Sklep. Informacje te zostały przygotowane z uwzględnieniem RODO, czyli ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

ADMINISTRATOR DANYCH OSOBOWYCH

PIOTR CHEŁMECKI, przedsiębiorca prowadzący działalność gospodarczą pod firmą Piotr Chełmecki Firma Handlowo - Usługowa "EURO-FLIZ", wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki i prowadzenia Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, NIP 7371808697, nr REGON 492911619, ul. Józefa Piłsudskiego 71a, 34-600 Limanowa.

Jeśli chcesz skontaktować się z nami w związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych, napisz do nas na adres e-mail: sklep@sportman.pl.

TWOJE UPRAWNIENIA

Przysługuje Ci prawo żądania:

  • dostępu do Twoich danych osobowych, w tym uzyskania kopii Twoich danych (art. 15 RODO lub - jeśli ma to zastosowanie - art. 13 ust. 1 lit. f RODO),
  • ich sprostowania (art. 16 RODO),
  • usunięcia (art. 17 RODO),
  • ograniczenia przetwarzania (art. 18 RODO),
  • przeniesienia danych do innego administratora (art. 20 RODO).

A także prawo:

  • wniesienia w dowolnym momencie sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych:
    • z przyczyn związanych z Twoją szczególną sytuacją – wobec przetwarzania dotyczących Ciebie danych osobowych, opartego na art. 6 ust. 1 lit. f RODO (tj. na realizowanych przez nas prawnie uzasadnionych interesach), w tym profilowania (art. 21 ust. 1 RODO);
    • jeżeli dane osobowe są przetwarzane na potrzeby marketingu bezpośredniego, w tym profilowania, w zakresie, w jakim przetwarzanie jest związane z takim marketingiem bezpośrednim (art. 21 ust. 2 RODO).

Skontaktuj się z nami, jeśli chcesz skorzystać ze swoich praw. Sprzeciw w odniesieniu do wykorzystywania przez nas plików cookies (o których przeczytasz poniżej) możesz wyrazić zwłaszcza za pomocą odpowiednich ustawień przeglądarki.

Jeśli uznasz, że Twoje dane są przetwarzane niezgodnie z prawem, możesz złożyć skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

DANE OSOBOWE I PRYWATNOŚĆ

Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje na temat przetwarzania Twoich danych w zależności od podejmowanych przez Ciebie działań.

1. Złożenie zamówienia w Sklepie - cz. 1

W jakim celu?
realizacja Twojego zamówienia
Na jakiej podstawie?
umowa sprzedaży (art. 6 ust. 1 lit. b RODO) obowiązek prawny, związany z rachunkowością, zobowiązujący nas do przetwarzania Twoich danych osobowych (art. 6 ust. 1 lit. c RODO)
Jak długo?
przez okres obowiązywania wyżej wymienionej umowy do momentu wygaśnięcia ciążącego na nas obowiązku prawnego, związanego z rachunkowością
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz mieć możliwości złożenia zamówienia

2. Złożenie zamówienia w Sklepie - cz. 2

W jakim celu?
dostosowanie Sklepu do potrzeb Użytkowników, a także polepszenie jakości świadczonych przez nas usług, dzięki opiniom wystawianym przez Kupujących za pośrednictwem serwisu do badania satysfakcji
Na jakiej podstawie?
nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu Twoich danych w celu prowadzenia badań Twojej satysfakcji z naszych usług (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
Jak długo?
jeśli nie wyrazisz swojej opinii - przez czas wynoszący 15 dni od dokonania przez Ciebie zakupu lub do momentu, w którym uwzględnimy Twój sprzeciw wobec przetwarzania; jeśli natomiast wyrazisz swoją opinię - do momentu jej usunięcia lub do momentu, w którym uwzględnimy Twój sprzeciw wobec przetwarzania*
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń - przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie uwzględnimy Twojej opinii dotyczącej naszego Sklepu w pracach nad jego dalszym rozwojem
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku i które nastąpi najwcześniej

3. Założenie konta w Sklepie

W jakim celu?
realizacja umowy o świadczenie usługi prowadzenia konta w Sklepie
Na jakiej podstawie?
umowa o świadczenie usług (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
Jak długo?
do momentu, w którym konto zostanie usunięte przez Ciebie lub przez nas na Twoje żądanie
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz mieć możliwości założenia konta i korzystania z jego funkcji, takich jak przeglądanie historii zamówień czy sprawdzenie statusu zamówienia

4. Nawiązanie z nami kontaktu (np. w celu zadania pytania)

W jakim celu?
obsługa Twoich zapytań lub zgłoszeń
Na jakiej podstawie?
umowa lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO) – w przypadku gdy Twoje zapytanie lub zgłoszenie dotyczy umowy, której jesteśmy lub możemy być stroną nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu Twoich danych w celu prowadzenia z Tobą komunikacji (art. 6 ust. 1 lit. f RODO) – jeżeli Twoje zapytanie lub zgłoszenie nie ma związku z umową
Jak długo?
przez czas trwania wiążącej nas umowy lub – jeśli umowa nie zostanie zawarta - do upływu okresu dochodzenia roszczeń – zobacz ostatnią tabelę tej sekcji* do upływu okresu dochodzenia roszczeń – zobacz ostatnią tabelę tej sekcji - lub do momentu, w którym uwzględnimy Twój sprzeciw wobec przetwarzania*
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziemy mieli możliwości udzielenia odpowiedzi na Twoje zapytanie lub zgłoszenie
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku i które nastąpi najwcześniej

5. Ustawienia przeglądarki lub inne zbliżone działanie zezwalające na prowadzenie działań marketingowych

W jakim celu?
marketing bezpośredni, polegający na wyświetlaniu spersonalizowanych reklam
(więcej na ten temat przeczytasz w sekcji „Profilowanie” i „Pliki cookies” Polityki prywatności).
Na jakiej podstawie?
nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w podanym wyżej celu (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
Jak długo?
do momentu wygaśnięcia ważności lub usunięcia przez Ciebie plików cookies, wykorzystywanych do celów marketingowych*
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz otrzymywać sugestii produktów lub usług, którymi możesz być zainteresowany
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku i które nastąpi najwcześniej

6. Ustawienia przeglądarki lub inne zbliżone działanie zezwalające na prowadzenie działań analitycznych

W jakim celu?
analiza sposobu korzystania i poruszania się przez Ciebie po stronie internetowej Sklepu, celem dostosowania strony do potrzeb i zachowania Użytkowników
(więcej na ten temat przeczytasz w sekcji „Działania analityczne” i „Pliki cookies” Polityki prywatności)
Na jakiej podstawie?
nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w podanym wyżej celu (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
Jak długo?
do momentu wygaśnięcia ważności lub usunięcia przez Ciebie plików cookies, wykorzystywanych do celów analitycznych*
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie uwzględnimy Twoich preferencji dotyczących korzystania ze Sklepu w pracach nad jego rozwojem
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku i które nastąpi najwcześniej

7. Wyrażenie przez Ciebie zgody na otrzymywanie od nas treści marketingowych (np. informacji o ofertach specjalnych)

W jakim celu?
wysyłka informacji marketingowych, zwłaszcza ofert specjalnych
Na jakiej podstawie?
Twoja zgoda na nasze działania marketingowe (art. 6 ust. 1 lit. a RODO)
Jak długo?
do momentu wycofania przez Ciebie zgody – pamiętaj, w każdej chwili możesz wycofać zgodę. Przetwarzanie danych do momentu cofnięcia przez Ciebie zgody pozostaje zgodne z prawem.
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz otrzymywać naszych materiałów marketingowych, w tym informacji o naszych ofertach specjalnych

8. Subskrypcja newslettera

W jakim celu?
wysyłanie newslettera
Na jakiej podstawie?
umowa o świadczenie usługi wysyłki newslettera (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
Jak długo?
do momentu, w którym wypiszesz się z naszego newslettera
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz mieć możliwości otrzymywania informacji dotyczących Sklepu i naszych usług

9. Podjęcie działania lub zaniechanie mogące powodować powstanie roszczeń związanych ze Sklepem lub naszymi usługami

W jakim celu?
ustalenie, dochodzenie lub obrona ewentualnych roszczeń, związanych z zawartą umową lub świadczonymi usługami
Na jakiej podstawie?
nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych osobowych we wskazanym powyżej celu (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
Jak długo?
do upływu okresu przedawnienia roszczeń lub do momentu, w którym uwzględnimy Twój sprzeciw wobec przetwarzania*
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
brak możliwości ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku i które nastąpi najwcześniej

PUBLIKOWANIE DANYCH

Jeśli zdecydujesz się na opublikowanie komentarza, jego treść oraz Twój podpis będą widoczne dla innych użytkowników Sklepu.

Nie ujawniamy innym użytkownikom Twojego adresu e-mail – chyba że sam to zrobisz.

PROFILOWANIE

W ramach Sklepu dokonujemy profilowania – w odniesieniu do Ciebie będzie to miało miejsce, jeśli zezwolisz na takie działania. Profilowanie to polega na automatycznej ocenie, jakimi produktami lub usługami możesz być zainteresowany, wykorzystując do tego informacje o wyświetlanych przez Ciebie treściach. Dzięki temu, reklamy produktów lub usług wyświetlane w ramach usług internetowych, z których korzystasz, będą bardziej dostosowane do Ciebie i Twoich potrzeb.

Profilowanie, którego dokonujemy, nie skutkuje podejmowaniem decyzji wywołujących wobec Ciebie skutki prawne lub wpływających na Ciebie w podobnie istotny sposób.

DZIAŁANIA ANALITYCZNE

W ramach Sklepu prowadzimy działania analityczne, mające na celu zwiększenie jego intuicyjności i przystępności – w odniesieniu do Ciebie będzie to miało miejsce, jeśli zezwolisz na takie działania. W ramach analizy będziemy brać pod uwagę sposób, w jaki poruszasz się po Sklepie – a więc np. to, ile czasu spędzasz na danej podstronie, czy w które miejsca w Sklepie klikasz. Dzięki temu możemy dostosować układ i wygląd Sklepu oraz zamieszczane w nim treści do potrzeb Użytkowników.

BEZPIECZEŃSTWO DANYCH

Przetwarzając Twoje dane osobowe stosujemy środki organizacyjne i techniczne zgodne z właściwymi przepisami prawa, w tym stosujemy szyfrowanie połączenia za pomocą certyfikatu SSL.

PLIKI COOKIES

Nasz Sklep, jak większość witryn internetowych, korzysta z tzw. plików cookies (ciasteczek). Pliki te:

  • są zapisywane w pamięci Twojego urządzenia (komputera, telefonu, itd.);
  • nie powodują zmian w ustawieniach Twojego urządzenia.

W tym Sklepie ciasteczka wykorzystywane są w celach:

  • statystycznych
  • marketingowych

Aby dowiedzieć się, jak zarządzać plikami cookies, w tym jak wyłączyć ich obsługę w Twojej przeglądarce, możesz skorzystać z pliku pomocy Twojej przeglądarki. Z informacjami na ten temat możesz zapoznać się wciskając klawisz F1 w przeglądarce. Ponadto odpowiednie wskazówki znajdziesz na następujących podstronach, w zależności od przeglądarki, której używasz:

Poniżej znajdziesz informacje na temat funkcji przetwarzanych przez nas plików cookie oraz ich okresie ważności.

nazwa pliku cookie okres ważności pliku cookie funkcja pliku cookie
_cookie czas trwania sesji śledzenie ruchu w sklepie w celach statystycznych

Korzystając z odpowiednich opcji Twojej przeglądarki, w każdej chwili możesz:

  • usunąć pliki cookies,
  • blokować wykorzystanie plików cookies w przyszłości.

W takich przypadkach nie będziemy ich już dłużej przetwarzać.

Więcej informacji o plikach cookies znajdziesz w Wikipedii.

USŁUGI ZEWNĘTRZNE / ODBIORCY DANYCH

Korzystamy z usług podmiotów zewnętrznych, które wspierają nas w prowadzeniu działalności. Powierzamy im do przetwarzania Twoje dane – podmioty te przetwarzają dane wyłącznie na nasze udokumentowane polecenie.

Poniżej znajdziesz listę odbiorców Twoich danych:

DZIAŁANIE ODBIORCY DANYCH PRZEKAZANIE DANYCH POZA UNIĘ EUROPEJSKĄ
każde działanie w związku ze Sklepem osoby współpracujące z nami na podstawie umów cywilnoprawnych, wspierające naszą bieżącą działalność nie ma miejsca
dostawca oprogramowania do prowadzenia sprzedaży nie ma miejsca
przebywanie na stronie Sklepu z ustawieniami zezwalającymi na prowadzenie działań marketingowych podmiot zapewniający usługi marketingowe nie ma miejsca
przebywanie na stronie Sklepu z ustawieniami zezwalającymi na prowadzenie działań analitycznych podmiot umożliwiający działania analityczne na stronie nie ma miejsca
złożenie zamówienia w Sklepie dostawca płatności nie ma miejsca
dostawca oprogramowania ułatwiającego prowadzenie działalności (np. oprogramowanie księgowe) nie ma miejsca
biuro rachunkowe nie ma miejsca
podmiot zapewniający system ratalny nie ma miejsca
skorzystanie przez Ciebie z usług dostarczanych nam w związku ze Sklepem przez portale społecznościowe portale społecznościowe nie ma miejsca
wzięcie udziału w badaniu satysfakcji z naszych usług lub produktów podmioty umożliwiające umieszczanie opinii o Sklepie lub produktach i ich porównywanie nie ma miejsca

A ponadto:

odpowiednie organy publiczne w zakresie, w jakim jesteśmy zobowiązani do udostępnienia im danych.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl